S podjetjem IMEROS d.o.o. sva pričela sodelovati že leta 2017, ko sva se prvič odločila, da prestopivaiz klasičnih »ležalnik« dopustnikov med »pomorščake«  v pravem pomenu besede. Kot popolnomaneizkušena na tem področju, sva se zaradi dobrega priporočila in ustrezne, nama takrat dostopne ponudbe, obrnila na osebje podjetja IMEROS d.o.o.. Ob celovitem svetovanju in nasvetih iz prakse smo skupaj sestavili sanjsko plovilo. Iz majhnega plovila smo s pomočjo strokovno zelo podkovanega g. Bernarda in dizajnerskih navdihov ga. Jane naredili/sestavili pravi potovalni čoln.

Podjetje je prav tako v najinem imenu uredilo vso papirologijo (zavarovanje, registracija,…), kar nama je še dodatno olajšalo vstop v navtične dogodivščine.

Tako se je začela najina pomorska pot in s tem sočasno tudi krepitev zaupanja vrednega odnosa s podjetjem IMEROS, ki nama je s svojim ažurnim odzivom in podporo stalo ob strani, tako pri nasvetih, realizaciji novih želja na plovilu (dodatno ozvočenje, solarni paneli,…) kot servisom obstoječega. Pohvalila bi tudi njihovo ažurnost, ki se je izkazala, v primeru težav z motorjem. Strokovno so pomagali pri reklamaciji in nama s tem prikrajšala veliko nejevolje in skrbi.

Ko sva se odločila za prodajo plovila, zaradi nakupa večjega, so prodajo in vso birokracijo opravili v podjetju IMEROS d.o.o.. Za naju so strokovno opravili tudi vso obnovo na plovilu, ki sva ga kupila in lahko rečem, da sva izredno zadovoljna.

Če ste lastnik, oziroma načrtujete nakup plovila, potrebujete popravilo ali samo nasvet, vam priporočava podjetje IMEROS d.o.o.. S svojo strokovnostjo, ažurnostjo in korektnim odnosom vas ne bodo razočarali…

Matej in Aleš

“Naša izkušnja s podjetjem IMEROS se je pričela, ko sva se odločila za svoje prvo plovilo. Sprva sva si šla ogledati rabljeno plovilo znamke Saver, ki ga je kot posrednik prodajalo podjetje IMEROS.

Ob srečanju z Bernardom in Jano se nam je v zelo kratkem času odločitev o nakupu rabljenega plovila prelevila v nakup novega, saj sta s svojo profesionalnostjo in neverjetnim občutkom za uresničitev potreb stranke celoten proces nakupa poenostavila kolikor je sploh možno.

Do trenutka, ko je plovilo prispelo so pri Imerosu poskrbeli za celo paleto dodatnih možnosti na katere sami nikoli ne bi niti pomislili. Poleg dodatne opreme, ki je pri Saverju na volju, so nam omogočili tudi dobavo in celotno montažo dodatnih stvari (LED napis z imenom plovila, 220V polnilec baterij, podvodne luči itd.).

V časih, ko je navtika v enem izmed največjih razcvetov kar se tiče povpraševanja v zgodovini, v časih, ko bi bili pri marsikaterem zastopniku zgolj številka in v časih, ko je potrebno na novo plovilo čakati tudi po več let, so nam pri Imerosu še pred obljubljenem rokom dobave plovilo dostavili in ne samo dostavili ampak v celoti pripravili na registracijo in na prvo plovbo. Čoln je bil na prvi spust v vodo s strani Imerosa pripravljen z vso možno opremo (tudi prvo pomočjo, vrvmi, bokobrani, še celo z zastavami). Izkušnjo nakupa novega plovila so pripeljali do te mere, da so se za plovilo in vso opremo potrudili, kot bi čoln naročali zase, za svoje lastne potrebe.

Njihova prednost pred ostalimi je definitivno ta, da se vsaki stranki popolnoma prilagodijo in ji nakup plovila ali pa katerekoli dodatne storitve povezane s plovilom olajšajo, kot da bi se šlo za njihovo lastno.

Podjetje IMEROS d.o.o. priporočava vsakemu navtiku, pa naj bo to izkušen stari morski volk ali pa bo to njegova prva izkušnja z navtiko. V vsakem primeru sva prepričana, da vas bo njihova profesionalnost in prilagajanje vsakemu posamezniku popolnama navdušilo. “

Žan in Klara

Leta 2022 sem se odločal o nakupu novega plovila. Pregledoval sem oglase in zagledal zelo mamljivo ponudbo, plovilo Bluline 19 Open me je prepričalo... ampak ne zgolj zaradi zelo zanimivih karakteristik, temveč zato, ker s podjetjem Imeros d.o.o sem stkal posebne vezi. Skratka Bernard in Jana sta mi prišla naproti s čisto vsem okoli plovila ter ostalih malenkosti, ki spadajo zraven.... Od prvega do zadnjega dne sta bila dostopna ob vsaki uri za kakršnokoli vprašanje. Njima gre en velik HVALA! Skratka toplo priporočam nakup plovila pri podjetju Imeros d.o.o. Ko bi le bili vsi trgovci tako fleksibilni, dostopni ter profesionalni bi svet bil lepši.

Patrik P.

"Profesionalen pristop od prvega klica do predaje čolna in vsakič, ko sem potreboval informacijo oziroma nasvet."

Goran, Blue-Fish

"V iskanju primernega čolna s kabino in izvenkrmnim motorjem za mojo 4 člansko družino, sem našel spletno stran podjetja Imeros in jih poklical. Oglasil se je g. Bernard, ki je že po telefonu dajal občutek strokovnosti in zanesljivosti. Po več pogovorih z njim in primerjavah drugih ponudb, sem se odločil za SAVER 650 Cabin z motorjem Suzuki 150 KM. Ko sem želel čoln pred nakupom še videti, so mi omogočili ogled čolna v Italiji. Po uspešnem ogledu so mi v podjetju IMEROS sestavili še ponudbo dodatne opreme in se dogovorili vse v zvezi nakupom, plačilom in dobavo. S čolnom smo izjemno zadovoljni in nam služi tako, kot smo si želeli.

Hvala podjetju IMEROS, ge. Jani in g. Bernardu in priporočam, da si ogledate njihovo ponudbo."

Marko Vodnik

"S podjetjem IMEROS d.o.o. sva se s partnerko spoznala v letu 2021 in se ob dogovorjenem ogledu v Lucijskem privezu za čolne, prvič v živo spoznala z modelom čolna BLULINE 19 Open, kateri nama je takoj prirastel k srcu, tako glede samega izgleda, kot tudi zaradi veliko uporabnega prostora na samem čolnu. Do nakupa tega resnega čolna, sva za dopust na morju uporabljala tako Elanovo "banco" 299, kot tudi gumenjak 3.80 m, kar pa nama je počasi postajalo premajhno glede na zahteve.

S strokovno pomočjo in nasveti s strani g. Bernarda sva se odločila za nakup korektne ponudbe in jeseni istega leta z njegovo pomočjo, že uspešno uredila vse vezano na plovbo po morju, ter sam čoln tudi z zadovoljstvom preizkusila v sami vožnji, ki je bila pravo presenečenje v pozitivnem smislu.

V glavnem vsa pohvala tako izdelovalcem za kvaliteto izdelave, kot podjetju IMEROS d.o.o. Če ste torej že lastnik manjšega plovila, oziroma načrtujete nov nakup in potrebujete nasvet, se vsekakor brez zadržkov lahko obrnete na vedno pripravljen nasvet in pomoč s strani podjetja.

IMEROS d.o.o. in g. Bernarda, ki vam bo s svojo strokovnostjo in korektnim odnosom znal svetovati, ter vas pri planiranem nakupu ne bodo razočarali."

Stane in Sonja

“Živjo,

seveda, napisal bi nekaj lepega in spodaj moje ime… 😊

Lep pozdrav,

Mitja Slak

"Pri podjetju IMEROS sem kupil čoln Saver 620 Cabin. Čoln ima odlične plovne lastnosti, dodatno sem ga opremil z avtopilotom, žarom na plin… tako da je čoln popoln in ima skoraj vse, kar imajo veliki.

Pri nakupu čolna kot tudi pri nakupu dodatne opreme so nam bili v podjetju v veliko pomoč. Zelo mi je bilo všeč, da sem se lahko kadarkoli obrnil na njih, ne glede na uro in dan, s svojo prijaznostjo in znanjem pa prekašajo vso vsaj meni poznano konkurenco.

Sam čoln je navdušil mene in moje sorodnike tako, da je sedaj Saver tudi njihova poletna igrača na morju in pogosto skupaj uživamo v plovbi. Priporočam"

 

Ivo Pešl